Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м.Київ
м.Київ
Пн-Нд 8:00 - 21:00
38(073)782-33-81 38(073)592-66-82 Замовити дзвінок

Публічна оферта

Публічна оферта  


 Я погоджуюсь з умовами політики конфіденційності і дозволяю використовувати мої персональні дані на законних засадах.


 Яку інформацію ми збираємо


На нашому сайті, в разі, коли ви робите замовлення, берете участь в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані.


 Особиста інформація стосується окремого споживача — приміром, ім’я, адреса, номер телефону, e-mail, тощо. Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо та з власного бажання. Наприклад, зареєструвавшись на нашому сайті, або вказуючи ім’я та адресу із запитом на отримання подальшої інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту та отримання доступу до його змісту.


 Для того щоб зробити замовлення товарів/послуг, брати участь у акціях, дослідженнях або іншим чином взаємодіяти з нами, ви повинні уважно ознайомитися з вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних» , уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.


Якщо ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики конфіденційності та вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.


 Згоду на використання вашої особистої інформації ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою, з поміткою в темі листа «Персональні дані» , за адресою: info@jz.com.ua


 Чому ми обробляємо персональні дані


 Персональні дані — відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.


 Ми можемо обробляти ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей.


 Отримання замовлення. Ми можемо використовувати ваші персональні дані для отримання замовлення, яке ви зробили, для обробки ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети — задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.


 Спілкування з вами. Ми можемо використовувати ваші персональні дані для зв’язку з вами, наприклад повідомити вас про зміну наших послуг або надіслати вам важливі повідомлення та інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення, що було вами зроблено та зв’язатися з вами в цілях, пов’язаних з обслуговуванням споживача/клієнта.


 Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України.


 Як збираємо інформацію


 Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від вас, та з вашого відома. Так, коли ви реєструєтеся на сайті, ми отримуємо надану вами інформацію. Коли ви реєструєтеся в промо-акції, ми збираємо інформацію, необхідну для вашої участі, аби виконати наші зобов’язання перед вами. Коли ви здійснюєте замовлення товару, ми збираємо вказану вами інформацію, щоб мати змогу оформити замовлення та доставити його вам. Коли ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану вами адресу електронної пошти, щоб мати змогу відповісти.


 Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли ви заходите на наш веб-сайт. Процес збору таких даних відбувається з допомогою технологій cookies.


 Треті сторони, що надають послуги


 У процесі роботи ми звертаємося до інших компаній та осіб, які виконують багато функцій. Наприклад, виконання та доставку замовлень, надання підтримки споживачів, замовляємо в певних агенцій адміністрування промо-кампаній, аналіз даних. Ці агенції можуть мати доступ до особистої інформації, якщо це необхідно для виконання їхніх функцій, однак їм заборонено використовувати особисту інформацію з іншою метою, ніж та, яка зазначена в нашому Положенні про обробку і захист персональних даних, і ми вимагаємо від них дотримання конфіденційності.


 Загальна інформація стосується таких аспектів, як кількість відвідувачів сайту, на які сторінки вони заходять, яку інформацію завантажують, тип веб-браузера та операційна система, яку вони використовують, назва провайдера інтернет-послуг, тощо. Коли Ви заходите на наш сайт, ми автоматично отримуємо цю інформацію та узагальнюємо з подібними даними про інших відвідувачів. Збираючи таку інформацію, ми аналізуємо, як краще пристосувати наш веб-сайт до потреб відвідувачів.


 Правила обміну та повернення товарів


 Обмін та повернення товару належної якості покупець має право протягом 14 (чотирнадцяти) календарних днів з дня покупки.


 Який товар покупець має право повернути/обміняти протягом 14 днів?


 - товар не використовувався, повністю укомплектований, не порушена цілісність упаковки (відкрите впакування не вважається пошкодженням товарного вигляду);


- товар не належить до товарів, які не підлягають обміну та поверненню;


- збережені заводські (гарантійні) пломби, ярлики та маркування.


 При здійсненні повернення буде проведена перевірка дотримання вищезазначених вимог. Якщо умови не дотримуються, адміністрація сайту має право відмовити у поверненні товару. Якщо всі вимоги виконані, адміністрація сайту має прийняти товар і повернути клієнту гроші протягом 7 (семи) календарних днів. За домовленістю, ми також можемо провести обмін на інший товар за тією ж ціною або з перерахунком ціни.


 Хто сплачує доставку товару при його поверненні?


 Якщо отриманий товар не відповідав замовленню (інша модель тощо), то адміністрація сайту компенсує клієнту транспортні витрати.


У разі повернення товару належної якості протягом 14 днів – доставка оплачується клієнтом.